Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο.
Τονίζουμε πως βασική προϋπόθεση για την επιστροφή προϊόντων, είναι να μας ενημερώσετε πρώτα είτε τηλεφωνικά στο 26510 64691 είτε με email στο sotirakopoulosbarcode@gmail.com
Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:
• Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
• Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα)
• Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κτλ.)
Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορεί ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.
Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από την acs στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.
Περιπτώσεις Επιστροφής Προϊόντων
i. Το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό
ii. Έχετε λάβει προϊόν διαφορετικό από αυτό που καταχωρήσατε στην παραγγελία σας
iii. Το μέγεθος δεν σας ταιριάζει
iv. Τα προϊόντα δεν είναι ελαττωματικά, αλλά επιθυμείτε να τα αλλάξετε για προσωπικούς λόγους.
Στις δύο πρώτες περιπτώσεις (i & ii) το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει εξ ολοκλήρου το barcode menswear
Στις άλλες δύο περιπτώσεις (iii & iv), επιλέγοντας την acs, επιβαρύνεστε με το ποσό των 3 €, που είναι και το κόστος των μεταφορικών.
Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη Courier πέραν της συνεργαζόμενης acs σε κάθε περίπτωση επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής, τα οποία μπορεί να διαφέρουν σύμφωνα με την κάθε εταιρεία ταχυμεταφορών.
Η διαδικασία αλλαγής έχει ως εξής:
• Έχοντας επικοινωνήσει πρώτα μαζί μας, μας αποστέλλετε το προς αλλαγή προϊόν με το παραστατικό αγορά (απόδειξη κτλ.).
• Κατά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος ελέγχουμε αν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις.
• Εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν που επιθυμείτε για αντικατάσταση και πληρώνετε την διαφορά του προϊόντος. Η νέα παραγγελία θα πρέπει να έχει αξία ίση ή μεγαλύτερη από αυτή που αντικαθίσταται.

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της/του barcode menswear στάλθηκε προϊόν ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένο κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κτλ. τότε το barcode menswear αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης και το κόστος επιστροφής.
Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα του καταστήματος. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος.
Ακύρωση Παραγγελίας – Δικαίωμα Υπαναχώρησης – Επιστροφή Χρημάτων
Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος. Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση sotirakopoulosbarcode@gmail.com ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2651064691 καθημερινά 9:30 με 14:30 και 17:30 με 21:00.
Εφόσον η παραγγελία έχει αποσταλεί από το κατάστημα και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αγοράς του. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων όπως αυτές περιγράφονται παραπάνω.
Η επιστροφή χρημάτων σε τράπεζα εκτός της Τράπεζας alpha bank, υπόκειται σε δική σας επιπλέον επιβάρυνση όσον αφορά τα έξοδα προμήθειας εμβάσματος της εκάστοτε τράπεζας. Σε τράπεζες εκτός της alpha bank ενδέχεται να προκύπτουν επιπλέον χρεώσεις στον πελάτη από την τράπεζα προς τον ίδιο, οι οποίες αντιστοιχούν στον εκάστοτε τιμοκατάλογο κάθε τράπεζας και για τις οποίες δεν φέρουμε καμία ευθύνη.
Απαραίτητες Διευκρινίσεις
• Οι αλλαγές γίνονται πάντοτε στην τρέχουσα τιμή αγοράς του προϊόντος.
• Σε κάθε περίπτωση, αν επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο τρόπο για την επιστροφή του προϊόντος πλην της συνεργαζόμενης μεταφορικής acs επιβαρύνεστε με το κόστος της επιστροφής.